Az energiahálózat kiegyensúlyozása:

Hogyan használhatja ki rugalmasságát a magasabb bevétel elérése érdekében?

Tartsa egyensúlyban a villamosenergia hálózatot kiegyenlítő szabályozási szolgáltatások segítségével

Az irányítható energetikai eszközök nagyobb értéket jelentenek akkor, ha összegyűjtve, együtt kezeljük azokat egy virtuális erőműben. A nagy energiafelhasználók kritikus szerepet játszhatnak azáltal, hogy energia-egyensúlyt biztosítanak a hálózat számára. A hatékonyabban kezelt energia bevételt hozhat ott, ahol korábban csak költséget jelentett. A Nano Energies öt közép- és kelet-európai piacon építette ki digitális energiaplatformját.

Megbízható partner, amely összeköti cégét a hálózattal

A Nano Energies az Ön kapcsolata a rendszerirányítóval, beleértve az elosztást, a kereskedelmet és az előrejelzést. Bevételhez juttatjuk Önt úgy, hogy közben cége hozzájárul az energiahálózat egyensúlyának fenntartásához.

Honnan jön a rugalmasság?

A rugalmasság mindenhol megtalálható, ahol az energiafelhasználás ütemezhető. Akár energiát termel, akár használ a vállalat, például a gyártás vagy a hűtő-raktározás során. A rugalmasság mindenütt ott van körülöttünk, néha nem várt helyeken is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk eldönteni, berendezései rugalmasan használhatók-e, illetve, hogy hogyan találhatunk új bevételi forrásokat és csökkenthetjük energiaszámláit.

Villamosenergia-termelés

Ha létesítménye alkalmas  arra, hogy időben változó módon termeljen villamosenergiát, segíthetünk, hogy ezt még nyereségesebben tegye.

Tartalék generátorok
Kombinált hő – és villamosenergia-termelés
Biogáz erőművek
Biomassza erőművek
Kisméretű moduláris reaktorok
Üzemanyagcellák
Nap- és szélenergia

Fogyasztó oldali rugalmasság

Ha üzleti tevékenysége során jelentős mennyiségű energiát használ fel, de ezt tudja szabályozni, dolgozzunk együtt az optimalizáláson!

Adatközpontok
Üvegházak
Acélgyártás
Cementgyártás
Papírgyártás
Üveggyártás
Vegyszergyártás
Feldolgozóipar

Energiatárolás

Az energiatárolás jelenthet akkumulátorokat, de fűtést és hűtést is. Megmutatjuk, hogyan optimalizálja a tárolási megoldásait.

Hőtárolás
Akkumulátortárolás
Hűtőház központok
Gravitációs tárolás

Sok különálló eszköz önmagában nem tud a hálózaton segíteni, de összehangolva a bennük rejlő potenciál exponenciálisan megnő.

Kis létesítmények, egyedül, nem tudják segíteni a hálózat működését. Amennyiben a teljesítményük nem éri el legalább az öt megawattot, az rendszerirányító nem tehet semmit. Mi akár már 0,2 MW-os berendezéseket is csatlakoztatni tudunk egy közös virtuális csoporthoz.
Amikor ezek a kisebb teljesítményű termelők és fogyasztók összeadódnak, a bennük rejlő lehetőségek megtöbbszöröződnek, és jó üzleti megoldás születhet a hálózat támogatására.

Rólunk

Non-stop ügyelünk a nyereségességre

24 órás diszpécserszolgálat és monitoring az általunk menedzselt berendezések teljes körében.

Mi fizetjük a csatlakoztatás költségeit

és rövid időn belül rendelkezésére áll egy új, kockázatmentes bevételi forrás
Első lépés:

Szakértői elemzés

Megkeressük a rugalmasság forrását cégének energiarendszerében. Meghatározzuk, hogy mi és mikor irányítható, továbbá segítünk kialakítani az ideális működési tervet. Ez a szolgáltatásunk díjmentesen igénybe vehető.

Második lépés:

Csatlakozás

Biztonságosan csatlakozunk rá berendezéseire, annak érdekében, hogy figyelhessük és távolról irányíthassuk a rendszert a vállalata számára kialakított működési tervnek megfelelően.

Harmadik lépés:

Beüzemelés

Miután a kommunikációs kapcsolatot kiépítettük, elkezdjük összegyűjteni és megosztani energetikai adatait a piaci operátorral.

Negyedik lépés:

Negyedik lépés: 24 órás monitorozás és diszpécserszolgálat

Folyamatosan vizsgáljuk a piaci feltételeket és előrejelzéseket készítünk, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. Naprakészen tartjuk a legfrissebb árazást tartalmazó modelljeinket annak érdekében, hogy maximalizáljuk bevételeit és a legnagyobb nyereséget érjük el a vállalat javára.

Csatlakozzon virtuális erőművünkhöz!
Segítse a hálózatot és profitáljon belőle.

Kapcsolatfelvétel