Az energiahálózat kiegyensúlyozása:

Hogyan használhatja ki rugalmasságát a magasabb bevétel elérése érdekében?

Tartsa egyensúlyban a villamosenergia hálózatot hálózati kiegyensúlyozást célzó szolgáltatások segítségével

A szállítható energiatöbbletek nagyobb értéket jelentenek akkor, ha összegyűjtve, együtt kezeljük azokat egy virtuális erőműben. A nagy energiafelhasználók kritikus szerepet játszhatnak azáltal, hogy kiegyensúlyozó energiát biztosítanak a hálózat számára. A hatékonyabban felhasznált energia bevételt hozhat ott, ahol korábban csak költséget jelentett. A Nano Energies öt közép- és kelet-európai piacon építette ki digitális energiaplatformját.

Optimalizálja energiafelhasználásának ütemezését napon belüli kereskedéssel

A Nano Energies áramkereskedői tapasztalataira épülő non-stop kereskedési platformja optimális feltételeket biztosít eszközeinek hasznosítására. Precíz előrejelzéseink segítik Önt abban, hogy a legjobb áron értékesítse a megtermelt elektromos áramot virtuális erőművünkön keresztül. Az energiafelhasználás intelligens irányításával és a termelés optimalizálásával tovább növelheti az energiatöbbletből származó bevételeit, illetve csökkentheti költségeit.

Megbízható partner, amely összeköti cégét a hálózattal

A Nano Energies ellátja a visszatáplálási feladatokat, emellett a kereskedéssel és részletes előrejelzésekkel kapcsolja össze az Ön cégét és a hálózat működtetőjét. Bevételhez juttatjuk Önt úgy, hogy közben cége hozzájárul az energiahálózat működésének egyensúlyban tartásához.

Honnan jön a rugalmasság?

A rugalmasság mindenhol megtalálható, ahol az energiafelhasználás ütemezhető. Akár energiát termel, akár használ a vállalat, például a gyártás vagy a hűtő-raktározás során. A rugalmasság mindenütt ott van körülöttünk, néha nem várt helyeken is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk eldönteni, berendezései rugalmasan használhatók-e, illetve, hogy hogyan találhatunk új bevételi forrásokat és csökkenthetjük az energiaszámláit.

Villamosenergia-termelés

Ha létesítménye alkalmas arra, hogy megfelelő időbeli tereléssel termeljen villamosenergiát, segíthetünk, hogy ezt még nyereségesebben tegye.

Tartalék generátorok
Kombinált hő – és villamosenergia-termelés
Biogáz állomások
Biomassza állomások
Kisméretű moduláris reaktorok
Üzemanyagcellák
Nap- és szélenergia

Fogyasztó oldali termék

Ha üzleti tevékenysége során jelentős mennyiségű energiát használ fel, de ezt tudja szabályozni, dolgozzunk együtt az optimalizáláson!

Adatközpontok
Üvegházak
Acélgyártás
Cementgyártás
Papírgyártás
Üveggyártás
Vegyszergyártás
Feldolgozóipar

Energiatárolás

Az energiatárolás jelenthet akkumulátorokat, de fűtést és hűtést is. Megmutatjuk, hogyan optimalizálja a tárolási megoldásait.

Hőtárolás
Akkumulátortárolás
Hűtőház központok
Gravitációs tárolás

Sok különálló eszköz önmagában nem tud a hálózaton segíteni. De összehangolva a bennük rejlő potenciál exponenciálisan megnő.

Kis létesítmények, egyedül, nem tudják segíteni a hálózat működését. Amennyiben a teljesítményük nem éri el legalább a tíz megawattot, az operátor nem tehet semmit. Mi akár már 0,2 MW-os berendezéseket is csatlakoztatni tudunk egy közös virtuális erőműhöz.
Amikor ezek a kisebb teljesítményű áramforrások összeadódnak, a bennük rejlő lehetőségek megtöbbszöröződnek, és jó üzleti megoldás születhet a hálózat támogatására.

Rólunk

Non-stop ügyelünk a nyereségességre

24 órás visszatáplálás és távműködtetés az általunk menedzselt berendezések teljes körében.

Mi fizetjük a csatlakoztatás költségeit

és rövid időn belül rendelkezésére áll egy új, kockázatmentes bevételi forrás
Első lépés:

Szakértői elemzés

Megkeressük a rugalmasság forrását cégének energiarendszerében. Meghatározzuk, hogy mi és mikor irányítható, továbbá segítünk kialakítani az ideális működési tervet. Ez a szolgáltatásunk díjmentesen igénybe vehető.

Második lépés:

Csatlakozás

Biztonságosan csatlakozunk rá berendezéseire, annak érdekében, hogy figyelhessük és távolról irányíthassuk a rendszert a vállalata számára kialakított működési tervnek megfelelően.

Harmadik lépés:

Beüzemelés

Miután a kommunikációs kapcsolatot kiépítettük, elkezdjük összegyűjteni és megosztani energetikai adatait a piaci operátorral.

Negyedik lépés:

24 órás monitorozás és visszatáplálás

Folyamatosan vizsgáljuk a piaci feltételeket és előrejelzéseket készítünk, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. Naprakészen tartjuk a legfrissebb árazást tartalmazó modelljeinket annak érdekében, hogy maximalizáljuk bevételeit és a legnagyobb nyereséget érjük el a vállalat javára.

Csatlakozzon virtuális erőművünkhöz!
Segítse a hálózatot és profitáljon belőle.

Kapcsolatfelvétel