A decentralizált, modern és tiszta energia víziójával indultunk el.

Tudtuk, hogy sok mindennek meg kell változnia ahhoz, hogy egy ilyen vízió realitássá váljon, és ne csak álom maradjon. Így aztán bátran, ambíciózusan fektettünk új iparágakba és piacokba. A célunk az volt, hogy megváltoztassuk a status quo-t.

Kezdetben elektronikus úton kereskedtünk  azonnali piacokon Európa szerte. Majd nem sokkal később szolgáltatóként folytattuk tovább. Csehországban jó néhány éven át mi voltunk az egyetlen olyan szolgáltató, amely 100%-ban zöld energiát kínál. Miután felfedeztük a rugalmas aggregációban rejlő lehetőségeket, e koncepció mentén építkeztünk tovább.

2017-től kezdve fejlesztjük a független aggregációt biztosító saját megoldásunkat, melyet a cseh szállításirendszer-üzemeltetővel (transmission system operator) a CEPS-szel együttműködve vezettünk be. Hasonlóképpen, mi voltunk a rugalmassági aggregáció bevezetői Szlovákiában és Horvátországban is.

Jelenleg a magyar és a román piacokon igyekszünk bebizonyítani, hogy technológiánk segítségével komoly előnyöket tudunk biztosítani ügyfeleink és a szállítási-rendszer számára.

15
év az energiaszektorban
130
szakértő: informatikusok, elemzők, kereskedők és egyéb szakemberek
116
millió euró csoportszintű forgalom 2021-ben
5
ország
100+
MW kezelése

Még több információ a Nano Energies-ről

Látogassa meg weboldalunkat: nanoenergies.group

Mindig is a széleskörű üzleti kiszolgálás hívei voltunk.

Leányvállalatunk, a Nano Green szakértői, jelenleg a lakossági rugalmassági rendszer kialakításán dolgoznak Csehországban. Egy olyan okostelefonon működő alkalmazást fejlesztünk, amely óránként monitorozza az aktuális és a várható energiaárakat, és optimalizálja az olyan csatlakoztatott eszközök fogyasztását, mint a bojlerek vagy az elektromos autók.

További információ

A kivételes vállalatokat kivételes emberek építik fel.